A glimpse of our recent completed project that is about a dream garage with his man cave, extended from his current family home. The design redefines the notion of a conventional garage from a space of storage to a place that exhibits the quality and prestige of the car. Adopting the similar concept of MTC (McLaren Technology Center), we go for clean & simple finishes using white silver aluminum composite panels inside out, giving a rather humble ambience & setting to the car that is the main focus to one’s attention.


Project Information

? Klang Valley

โœ๏ธ duo design group + how architect

?? Ar. Ng Syh How

?๏ธ 2012

?๏ธ Villa


A spiral staircase is designed to give access up to the man cave at the mezzanine level where the owner can enjoy his very private moment overlooking down at the rear garden and the front garage. With the flooring and ceiling finished with natural white oak planking that complement harmoniously with the tone of landscaping, it forms a rather warm and pleasant transitional space that connects the garage and the garden towards the indoor dining of the house.