img 1101


The lounge in the lobby is designed with a focus on warmth and coziness, creating an inviting atmosphere for guests. Aided with lounge furnitures, along with the warm and cozy veneer materials, creates a harmonious balance, resulting in a welcoming environment that encourages relaxation and rejuvenation.

8a3c2770876d50a27cb614746efbafa4

โ€œCreate a natural haven to offer guests an inviting and relaxing atmosphere.โ€

by Architect

The project is in Jalan Tun Tan Cheng Lock, Kuala Lumpur

Jalan Tun Tan Cheng Lock is lined with a mix of traditional and modern buildings, reflecting the evolving architectural landscape of the city.

  • Project: Cafe/Restaurant
  • Built-up : 10,000sqft
  • Budget: RM1.1M
b491bc0de1033a74e4cda5bf321f0234
276d681a3b07ef9d152a504e918319cd 1
ea4d0bf9650645ea818f5f4dd56a27c4 1
4130c1860fcee2f825157e257fccf034
fb1ca05f da2c 4219 a467 6a947e4811a0

This project lead will be opened for the next

ย ย 
Lead